KULPS!

 – Kulttuuri- ja liikuntapolku Teatteri Hevosenkengässä

 

KULPS! – kulttuuri- ja liikuntapolku on Espoon koulujen kulttuuri- ja liikuntakasvatuksen väline, jonka tavoitteena on, että kaikilla lapsilla on yhtäläinen mahdollisuus taide-, kulttuuri- ja liikuntaelämyksiin. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita: Kerran lukuvuodessa -kohteista opettaja valitsee luokalleen yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita luokat käyttävät maksutta yhden tai useamman kerran lukuvuodessa, ilman rajoituksia.

 

Teatteri Hevosenkenkä kuuluu Kerran lukuvuodessa -kohteisiin.
KULPS! -varauksia Hevosenkenkään voivat tehdä koulujen 1.- 3. -luokat ja erityisryhmät.

Varaukset tehdään suoraan Teatteri Hevosenkengän toimistolta sähköpostitse hevosenkenka@hevosenkenka.fi tai puhelimitse 09 4391 220 arkisin klo 8-16 välillä.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä koulun nimen, luokan tunnuksen (esim. 1B), opettajan nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, sekä oppilaiden ja aikuisten lukumäärän. Tarvitsemme kutakin luokkaa koskevat tiedot eriteltynä.

 

Teatteri Hevosenkengän KULPS!-tarjonta kotinäyttämöllä syksyllä 2018:

 

Sotta Pyttynen
Kummituskekkerit
Tatu ja Patu Supersankareina
Lumikuningatar

 

Teatteri Hevosenkengän esityksen voi tilata myös koululle. Minimimäärä, jolla esityksen voi tilata koululle Kerran lukuvuodessa -KULPS! -kokonaisuutena, on 140 oppilasta. Esitykseen voi kuitenkin osallistua koulusta myös muita oppilaita, ilman että nämä muut oppilaat käyttävät Kerran vuodessa -KULPS!-käyntinsä.

 

Teatteri Hevosenkengän tilattavien esitysten KULPS!-tarjonta syksyllä 2018:

 

Sotta Pyttynen
Kummituskekkerit

 

 

Lue lisää KULPS!:ista Espoon kaupungin sivuilta.