Tervetuloa virtuaaliselle satuopastuskierrokselle Satujen kotiin, Teatteri Hevosenkengän 45-vuotisnäyttelyyn!

Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytila Ahjossa on nähtävillä Teatteri Hevosenkengän jännittävästä tarinasta kertova värikäs näyttely. Espoon ensimmäisen ammattiteatterin perustaminen on esimerkki koululaisille siitä, että rohkeudella ja sinnikkyydellä voi saavuttaa elämässään sellaista, josta on iloa vuosikymmeniksi monille ihmisille. Esillä on mm. jättikokoisia teatterinukkeja, kokonainen satunäytelmän lavastus sekä paljon kuvia ja esineitä teatterin vaiherikkaan matkan varrelta. ”Hurja joukkokin” siellä kohtaa kävijän.

Näyttely on poikkeustilan vuoksi suljettuna, mutta 19.5.2020 alkaen tarjoutuu mahdollisuus päästä mukaan hauskalle virtuaalikierrokselle Satujen kodista kertovaan näyttelyyn Tatun ja Patun tarinoista tutun Hyperkybermiehen matkassa. Hyperkybermiehen roolin opastuskierroksella esittää näyttelijä Antero Nieminen.

Kierros kestää n. 20 min, se on suunnattu 1. – 3. -luokkalaisille. Kierrokselle pääsee 19.5.2020 alkaen klo 10.00 osoitteessa kotona247.fi sekä Hevosenkengän Youtube-kanavalla.

Virtuaalikierroksen seuraajille toimitetaan pyynnöstä kuvia näyttelystä, sekä teatterin 45-vuotista historiaa valottava esite sähköisessä muodossa. Teatterin perustaja ja johtaja Kirsi Siren on valmistautunut vastaamaan opastuskierroksella herääviin kysymyksiin joko kirjallisesti kirsi.siren@hevosenkenka.fi tai livepuheluna teatterista  sovitun aikataulun mukaisesti.

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi.