Koirakampaamo Villa Koiranen, Kuva: Pekka Elomaa

Tervetuloa virtuaaliseen koirakampaamoon!

Koirakampaamo Villa Koiranen, Kuva: Pekka Elomaa
Kuva: Pekka Elomaa

Teatteri Hevosenkengän vuoden 2021 ensimmäinen ensi-iltanäytelmä on Patrik Draken ohjaama Koirakampaamo Villa Koiranen. Riemukas tarina ihmisen parhaista ystävistä on kantaesitys ja sen ovat työryhmänä käsikirjoittaneet esityksessä lavalla nähtävät Eero Ahre ja Pekka Heiman sekä ohjaaja Drake.

Poikkeuksellisena aikana on käytössä poikkeukselliset keinot. Upouusi näytelmä saa julkisen kantaesityksensä torstaina 11.2.2021 klo 18.00 virtuaalisessa muodossa. Lippuja virtuaaliseen Koirakampaamoon on saatavilla helmikuun ajan ja esitys on lipun lunastaneen katseltavissa aina viikon verran.

Liveyleisölle esitystä aletaan näyttää niin kotinäyttämöllä kuin muillakin estradeilla heti kokoontumisrajoitusten rauettua, eli kun teattereiden ovet päästään taas turvallisesti avaamaan.

Uutuusnäytelmässä tavataan koirakampaaja Gilbert Geeli joka on saavuttanut suuren suosion salaisen eliksiirinsä avulla. Kuinka ollakaan, ketku kilpailija Käkkäräinen haluaa eliksiirin reseptin ja keksii ovelan juonen saadakseen sen itselleen. Mukaansatempaavassa koko perheen esityksessä on sekä nukke- että ihmishahmoja, hellyttäviä hauvoja ja hullunkurisia tilanteita.

Nuket ovat Fanni Liedon ja Juhana Hirvosen käsialaa, lavastuksesta vastaa Hirvonen. Tommi Lindellin musiikilla on esityksen tunnelman kannalta keskeinen rooli. Esityksen laadukkaasta tallentamisesta ja jakelusta vastaa Roast Creative.

Esitys sopii yli 3-vuotiaille ja se kestää n. 50 minuuttia.

OSTA LIPPU

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi.