Teatteri Hevosenkä pistää Kummituskekkerit pystyyn turvallisesti virtuaaliteatterin keinoin

Teatteri Hevosenkenkä tuo sopivan jännittävän naurupommin kotisohville live stream -muodossa keskiviikkona 20.5.2020 klo 15.00. Kummituskekkerit -esityksen tallenne on lipun ostaneiden katsottavissa suorasta lähetyksestä alkaen kahden viikon ajan 3.6.2020 asti, ilman katselurajoitteita, eli niin monta kertaa kuin kotikatsomo suinkin haluaa.

Autiotalon kummitukset valmistautuvat synttärijuhliin: höperö kreivi Konrad Kullervo von Knackenhaus täyttää keskiyöllä 550 vuotta, ja pikkukummitus Hugo ystävineen touhuaa innokkaasti yllättääkseen hänet. Tärveltyykö yllätys, kun kutsumaton vieras,
kakkurosvo Sulo Sacher puuttuu peliin?

Vauhdikkaan esityksen on ohjannut Patrik Drake ja sen monet roolit esittävät Eero Ahre ja Pekka Heiman. Kummituskekkerit kirjoitettiin Teatteri Hevosenkengän ohjelmistoon vuonna 2007 tämän samaisen kolmikon voimin ja se on säilyttänyt suosionsa kaikki nämä vuodet. Kotinäyttämön lisäksi esitys on kiertänyt ahkerasti eri puolilla Suomea ja sitä on esitetty menestyksekkäästi myös ulkomailla, mm. Japanissa ja Virossa.

Esityksen laadukkaasta tallentamisesta kolmella kameralla, sekä lähettämisestä suoraan kotisohville vastaa Roast Creative.

Teatteriesityksen kesto on 45 minuuttia ja se sopii 3 – 550 -vuotiaille.

Liput kotiteatterissa nautittavaan esitykseen maksavat 6,90€/kpl ja ne ovat myynnissä tässä osoitteessa: https://enchant.fi/hevosenkenka/kummituskekkerit
Katselulinkki jaetaan lipun ostaneille.

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi.