[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]- Impro- työpajat                             KULPS!
Ohjelmistossa on uutuutena improvisaatiotyöpajat kouluikäisille. Improvisaatio on erinomainen työkalu luokan ryhmädynamiikan vahvistamiseen ja ryhmäytymiseen. Improvisaation johtolauseita on ”moka on lahja.” Kenenkään ei tarvitse miettiä tai pelätä epäonnistumista. Työpajan aluksi teemme yhteisen sopimuksen, jossa korostamme juuri tuota lausetta ja sitä, että nauraa saa sekä omille, että toisten ”mokille.” Tuemme ja autamme toisiamme onnistumaan eikä kyse ole lainkaan kilpailusta, vaan ”yhteen hiileen” puhaltamisesta. Improvisaatiossa jokainen on arvokas, tasa-arvoinen ja saa osallistua itse haluamallaan tavalla. Työpajat tukevat myös erinomaisesti aikuisen ja nuoren tai lapsen vastavuoroista kohtaamista. Sen vuoksi toivomme myös opettajien osallistuvan työpajaan. Improvisaatiotyöpajoja voidaan järjestää joko koululuokissa tai Teatteri Hevosenkengän uudisrakennuksessa Tusculumissa, joka soveltuu tähän tarkoitukseen loistavasti.

Tiedustelut ja varaukset: Sanna Hallén sanna.hallen@hevosenkenka.fi

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”268″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi.