”Karhu jota ei ollutkaan” julkaistaan kuunnelmana Satupäivänä 18.10.2020

Teatteri Hevosenkenkä juhlistaa tänä vuonna Satupäivää julkaisemalla Karhu jota ei ollutkaan -sadun kuunnelmana, Hevosenkengän Satukanavalla.
 

KARHU JOTA EI OLLUTKAAN

Mitä tapahtuu, kun karhu joutuu hattutehtaaseen? Saako tehtaanjohtaja hänet uskomaan ettei hän ole karhu, vaan hattutehtaan työntekijä? Humoristinen ja hellyttävä tarina sisältää vakavan sanoman. Oma persoona, identiteetti, on herkkä juttu ja sitä pitää vaalia. Jokainen meistä on omanlaisensa ja se on hyvä! Kuunnelma sopii kaiken ikäisille. Lapsille siinä on leikkisä toiminnan taso ja aikuisille lisäksi filosofinen sanoma.

Kuunnelman kesto on 35 min.

Teatteri Hevosenkenkä on valmistanut kuunnelman ohjelmistonsa ihka ensimmäisestä näytelmästä ”Karhu jota ei ollutkaan”. Teatterin 45-vuotisen historian ensimmäinen esitys nähtiin v. 1975 Haukilahden koululla Espoossa. Paljon on sen jälkeen tapahtunut.

Nyt kuunnelman ohjaa kuten myös v.1975, Kirsi Siren, joka on myös kirjoittanut käsikirjoituksen Frank Tashlinin alkuperäistarinan pohjalta.

Musiikki: Tommi Lindell
Rooleissa: Eero Ahre, Outi Haaranen-Halme, Pekka Heiman, Antero Nieminen, Krista Putkonen-Örn ja Kirsi Siren.

 
****
Hevosenkengän satukanavalla kuultavissa myös useita muita satuja näyttelijöiden lukemana sekä Kani Untuvakerä -näytelmä kuunnelmaversiona.

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi.