Keskiviikkona 6.11. klo. 17.30 – 20.00 ja Keskiviikkona 11.12. klo. 17.30 – 20.00. Opsitu – aikuisten mehiläisvaha workshop

Keskiviikkona 6.11. klo. 17.30 – 20.00 ja Keskiviikkona 11.12. klo. 17.30 – 20.00. Opsitu – aikuisten mehiläisvaha workshop

Opsitu on aikuisille suunnattu kertaluontoinen Workshop. Syksyn teemana on ekologisuus ja mehiläisvahakääreet. Mehiläisvahakääre on ekologinen tuote ja erinomainen vaihtoehto esim. muovikelmulle. Tule tekemään oma mehiläisvahakääre ja säästä luontoa. Mehiläisvahakääre on puuvillakangas, joka peitetään mehiläisvahalla. Mehiläisvaha on antibakteerinen, joten ruoan säilyvyys on parempaa, eikä siitä irtoa haitallisia pienhiukkasia. Lisäksi vahakääre on pidempiaikainen, kuin muovikelmu ja kääreen voi myös taitella pussukaksi jolloin siinä on helppo ottaa pähkinöitä tai esim. omenan palasia mukaan evääksi. Vahakääreen voi kompostoida kun se ei enää sovellu käytettäväksi.

 

Hinta: 60€

Sisältää opastuksen, materiaalit, kahvi/tee, suolaista ja makeaa purtavaa tarjoilun.