Mimmi Lehmä ja Varis sekä Pippuridino kotinäyttämöllä tammikuussa

Mimmi Lehmä ja Varis sekä Pippuridino kotinäyttämöllä tammikuussa

 

Ystävykset, Mimmi Lehmä ja Varis avaavat Teatteri Hevosenkengän kevätkauden 2019

Näytöksiä on kotinäyttämöllä kevään aikana 12. -13.1. ja 9. – 14.4.

Elämäniloinen Mimmi Lehmä kaipaa väriä elämäänsä. Mimmi on rohkea voittajaluonne, joka heittäytyy villinä elämänvirtaan. Mimmi tapaa pelokkaan Variksen, josta monenmoisten kommellusten jälkeen tulee tosi ystävä. Ystävyys on jokaiselle meistä tärkeää. Suositusta lastenkirjasta tehdyssä vuorovaikutteisessa esityksessä pohditaan ja pallotellaan lapsiyleisön kanssa ystävyyden eri puolia. On ihanaa välittää toisesta ja, että joku välittää sinusta.

Osta lippu

Pippudino kotinäyttämöllä tammikuussa kaksi kertaa

Vauhdikkaat kokit ja Pippuridino pyörähtävät kotinäyttämöllä 19. – 20.1.

 

Kokkien, Ylermin ja Yvetten, keittiön arkeen tulee vipinää kun Ruotsin hovi tilaa prinsessalle syntymäpäiväkakun. Keittiössä työskentelevän sanavalmiin kanan oikullinen käytös kuitenkin sotkee leipomispuuhat ja paikalle ilmestyvää avuliasta Pippuridinoa luullaan munarosvoksi. Monta kommellusta koetaan ennen kuin onnellinen loppu häämöttää. Hauska, musiikkipitoinen ja hellyttävä tarina ystävyydestä ja ennakkoluulojen voittamisesta.

Osta lippu